Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet

Ukinitev knjižic varčevalnih računov

Obveščamo vas, da bomo s 30. 6. 2024 knjižico varčevalnega računa digitalizirali, s čimer bomo ukinili fizične varčevalne knjižice. Od navedenega datuma naprej boste pri poslovanju z varčevalnim računom za polog ali dvig z varčevalnega računa oziroma prenos sredstev v poslovalnici banke potrebovali le svoj osebni dokument.

 

Vsi pogoji varčevanja ostajajo nespremenjeni

V zvezi z omenjeno spremembo vam ni treba storiti ničesar. Sprememba ne bo vplivala na pogodbo o odprtju in vodenju varčevalnega računa, prav tako ne na stanje privarčevanih sredstev ali na pogoje varčevanja.

 

Poenostavitev upravljanja varčevalnega računa

Če imate poleg varčevalnega računa v Gorenjski banki odprt tudi osebni ali paketni račun in ste hkrati uporabnik spletne ali mobilne banke, boste lahko od 30. 6. 2024 naprej stanje na svojem varčevalnem računu spremljali prek spletne ali mobilne banke. Enostavno, brez obiska poslovalnice, boste lahko brezplačno opravljali tudi prenose sredstev med svojim osebnim in varčevalnim računom. Če v Gorenjski banki poslujete le z varčevalnim računom, vas vabimo, da si z odprtjem osebnega ali paketnega računa olajšate poslovanje.
Za preglednejšo lastno evidenco vam je ob zaključku vsakega tromesečja na voljo tudi izpisek stanja in prometa na varčevalnem računu, ki vam ga na vašo željo pošljemo na vaš naslov.

 

Za dodatne informacije, aktivacijo spletne ali mobilne banke oziroma prejem izpiskov smo vam na voljo na telefonski številki kontaktnega centra 04 20 84 312, na elektronskem naslovu info@gbkr.si ali v najbližji poslovalnici banke.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica