Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
035

Gorenjska banka z donacijo za obnovo OŠ Šmarje pri Kopru in ukrepi za komitente

Družbena odgovornost je eden od temeljev delovanja Gorenjske banke, zato si v banki prizadevamo biti zanesljiv in odgovoren partner tako zaposlenim kot podjetjem, prebivalstvu in lokalnim skupnostim.

V podpori lokalnim skupnostim po vremenskih ujmah smo posebno pozornost namenili dobrobiti otrok na področju vzgoje in izobraževanja. Po donaciji za obnovo vrtca Mengeš bomo donacijo v višini 100.000 evrov namenili tudi Osnovni šoli Šmarje pri Kopru za sanacijo škode po neurju, ki je pred dnevi zajelo Primorsko.

Predsednik uprave Gorenjske banke Mario Henjak je ob tem dejal: »V teh zahtevnih trenutkih ostajamo odgovoren in zanesljiv partner svojim strankam, zaposlenim in lokalnim skupnostim. Posebno pozornost smo na pragu novega šolskega leta namenili podpori vzgoji in izobraževanju otrok, saj si želimo, da bi za splošno dobrobit otrok in družin lahko vrtci in šole čim prej nemoteno nadaljevali s svojimi programi.«

Na pomoč smo priskočili tudi vsem našim strankam, ki so utrpele škodo v nedavnih vremenskih ujmah, in zato sprejeli številne ukrepe za oprostitev določenih stroškov vsakodnevnega poslovanja. Strankam nudimo:

  • brezplačno odobritev moratorija oziroma reprograma kredita,
  • brezplačno prekinitev depozitnih in varčevalnih pogodb,
  • brezplačno predčasno zamenjavo plačilnih kartic,
  • brezplačno ponovno izdajo bančnih izpiskov in potrdil o opravljenih transakcijah,
  • posebno kvoto posojil po ugodnih obrestnih merah tako za prebivalstvo kot za podjetja.

S 1. septembrom bomo v Gorenjski banki ponovno zvišali tudi redne obrestne mere za depozite ter depozite v kombinaciji z naložbo.

Če ste tudi vi v nedavnih ujmah utrpeli škodo in se zato soočate s finančnimi izzivi, vas vabimo, da obiščete vam najbližjo poslovalnico Gorenjske banke. Naši bančni svetovalci se bodo z individualno obravnavo potrudili, da skupaj najdemo najprimernejšo rešitev za vas.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica