Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet

Gorenjska banka z donacijo za obnovo Vrtca Mengeš in pomočjo zaposlenim

Dogodki preteklih dni so se dotaknili vsakega izmed nas in mnoge postavili pred velike izzive. Med njimi so tudi številne izobraževalne in vzgojno-varstvene ustanove, ki se zaradi posledic poplav soočajo z obširnimi sanacijami. Podpora družini je eden glavnih stebrov družbene odgovornosti Gorenjske banke, zato smo v teh trenutkih posebno pozornost namenili dobrobiti mlajših otrok in družin. Za namen lažjega soočanja s finančnimi izzivi sanacije in s tem hitrejše ponovne vzpostavitve varstva predšolskih otrok bomo v Gorenjski banki Vrtcu Mengeš, ki ga je katastrofalna ujma še posebej prizadela, namenili donacijo v višini 100.000 EUR.

Sočasno bo Gorenjska banka zaposlenim, ki so utrpeli večjo materialno škodo zaradi poplav, izplačala solidarnostno pomoč, hkrati pa organiziramo številne delovne akcije za pomoč pri čiščenju in obnovi po poplavah. Banka je zaposlenim, ki jih je ujma neposredno prizadela ali se aktivno vključujejo v sanacijo škode, omogočila koriščenje izrednega plačanega dopusta, slednjega pa je omogočila tudi staršem predšolskih otrok, katerih vrtci so zaradi poplav zaprti.

Banka pripravlja ukrepe pomoči svojim strankam, tako poslovnim kot fizičnim, ki so se zaradi posledic poplav znašle pred finančnimi izzivi. Več informaciji bo sledilo v prihodnjih dneh.

V teh zahtevnih trenutnih se želimo zahvaliti vsem, ki so priskočili na pomoč ljudem v stiski in izkazali solidarnost, hrabrost in sočutje. V Gorenjski banki verjamemo, da bomo s predanostjo in solidarnostjo premagali tudi to preizkušnjo ter kot že mnogokrat dokazali, da skupaj lahko naredimo več.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica