Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Upokojenci Digitalno Opismenjevanje

Nadaljnji koraki k digitalnemu, okolju prijaznemu bančništvu

V Gorenjski banki stremimo k zagotavljanju sodobnih bančnih rešitev, ki sledijo trendom digitalizacije in okolju prijaznega, brezpapirnega poslovanja ter temu prilagajamo nabor bančnih storitev. Skladno s tem smo 18. 2. 2022 objavili spremenjene Splošne pogoje o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike in Tarifo nadomestil za posle z občani, ki stopita v veljavo 19. 4. 2022. Za vas smo na enem mestu zbrali vse relevantne informacije.

Odločite se za e-izpiske

Poenostavite nadzor nad svojimi financami in preklopite na brezpapirno poslovanje. Za svoj osebni račun in plačilne kartice pri Gorenjski banki izberite izpiske v digitalni obliki. Odločite se za prejemanje izpiskov po elektronski pošti ter v poslovalnici ali preko mobilne in spletne banke potrdite pošiljanje e-izpiskov na vaš elektronski naslov.

Zamenjajte knjižico z osebnim računom in brezplačno debetno kartico

Ker digitalni načini plačevanja na bankomatih, prodajnih mestih in spletu omogočajo hitro, varno in enostavno nakupovanje, so zelo dobro sprejeti med potrošniki. In tem nakupnim navadam strank sledimo tudi v Gorenjski banki. Banka z dnem pričetka veljavnosti nove tarife in pogojev ukinja osebni račun s knjižico, ki ga bo avtomatično nadomestil osebni račun z debetno kartico Mastercard. Imetniki knjižice bodo v drugi polovici aprila 2022 na svoj naslov brezplačno prejeli debetno kartico Mastercard, ločeno pa tudi priporočeno pošto s PIN številko za uporabo debetne kartice. Številka osebnega računa ob tej spremembi ostaja enaka.

O prometu in stanju na računu bodo dotične stranke po novem obveščene po pošti z mesečnim izpiskom oziroma z brezplačnim e-izpiskom. Banka je v okviru teh sprememb izvedla dodatno obveščanje imetnikov osebnih računov s knjižico, ki ga stranke lahko pričakujejo v svojem poštnem nabiralniku v prvem tednu marca.

Spoznajte Standard bančni paket

S prilagoditvijo ponudbe bančnih paketov želimo komitentom približati sodobno digitalno bančništvo, ki omogoča opravljanje bančnih storitev kjerkoli in kadarkoli, preko spletne ali mobilne banke, ne glede na obratovalni čas poslovalnic. Komitentom, ki so do sedaj uporabljali Mini paket, bo banka tega avtomatsko zamenjala s Standard paketom, ki dodatno omogoča:

  • brezplačno aktivacijo in uporabo spletne banke Link ter mobilne banke Link,
  • 3 brezplačna UPN plačila preko spletne ali mobilne banke mesečno,
  • višji redni limit do višine mesečne plače oziroma do 1.000 EUR,
  • brezplačno SMS obveščanje o transakcijah na debetni kartici in
  • brezplačno enoletno članarino za kartico z odloženim plačilom Mastercard, splošno poznano kot kreditno kartico, ki omogoča možnost obročnega nakupovanja do 12 obrokov.

Banka je v okviru teh sprememb izvedla dodatno obveščanje uporabnikov Mini paketov, ki ga stranke lahko pričakujejo v svojem poštnem nabiralniku v prvem tednu marca.

Upokojenci, izkoristite ugodnosti

Od 19. 4. 2022 lahko upokojenci izkoristijo dodatno ugodnost, in sicer 20 % popust na vodenje kateregakoli bančnega paketa do konca leta 2022. Več informacij o bančnih paketih preberite tukaj oziroma obiščite najbližjo poslovalnico banke, kjer vam naši bančni strokovnjaki lahko osebno predstavijo tiste bančne pakete, ki so prilagojeni vašim vsakodnevnim bančnim navadam.

Digitalno opismenjevanje

Digitalno opismenjevanje

Digitalizacija je postala del vsakdana tako na delovnem mestu, v šoli, bančništvu, zdravstvu kot tudi pri preživljanju prostega časa. Da lahko vsi izkoristimo njene prednosti, je pomembna krepitev digitalne pismenosti in kompetenc vseh. V Gorenjski banki že dlje časa izvajamo finančno in digitalno opismenjevanje komitentov, starejših ter mladih, da pridobijo novo znanje o upravljanju financ, bančnem poslovanju in digitalnem bančništvu.

Naši bančni svetovalci so vam v poslovalnicah vedno z veseljem na voljo pri aktivaciji in pomoč pri uporabe mobilne banke Link m.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica