Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet

Podpora družini: donacija Gorenjske banke za prenovo v največjem študentskem naselju

V Gorenjski banki tudi v letošnjem letu v sodelovanju z MK Group nadaljujemo regijski program družbene odgovornosti Podpora družini. Po lanskoletni donaciji, v okviru katere smo pripomogli k prenovam sedmih slovenskih vrtcev, je letos je program usmerjen k študentom.

MK Group in Gorenjska banka sta tako v okviru programa podpisale donatorsko pogodbo z Javnim zavodom Študentski dom Ljubljana v vrednosti 100.000 evrov. Donacija bo omogočila prenovo skupnega prostora za učenje in delo v študentskih domovih v Rožni dolini. Prenova bo prispevala k izboljšanju kakovosti študija in bivanja v študentskem domu ter k novim akademskim uspehom in krepitvi študentskih in prijateljskih vezi.

Marko Filipčič, član uprave Gorenjske banke je ob tem dejal: »Regijski program družbene odgovornosti Podpora družini je vstopil v svoje osmo leto. V tem času smo pomembno prispevali k izboljšanju pogojev tako za naše najmlajše, mlade družine in sedaj tudi za študente. Z novo donacijo želimo spodbuditi inovativnost, predanost ter odličnost na vseh področjih. Študentom želimo, da bi s svežimi pristopi, novimi znanji ter novimi izkušnjami zaupali v uspeh na vseh svojih poteh.«

V okviru regionalnega projekta Podpora družini smo v Gorenjski banki v sodelovanju z MK Group v preteklih dveh letih za Porodnišnico v Ljubljani ter otroške vrtce po vsej Sloveniji donirali skupno 270.000 evrov. Tudi v prihodnje bomo podpirali razvoj priložnosti za otroke in mlade.

 

Gorenjska banka - Podpora druzini   Gorenjska banka - Podpora druzini

Gorenjska banka - Podpora druzini   

Video: Podpis pogodbe in predstavitev projekta

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica