Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Poletni Obracun

Poletni obračun članarine za kartico z odloženim plačilom

S kartico z odloženim plačilom Mastercard lahko nakupujete z odloženim plačilom do 30 dni, razdelite nakupe na do 12 obrokov ter uporabljate brezplačno nezgodno zavarovanje imetnika kartice. Strošek kartice z odloženim plačilom se obračuna enkrat letno po aktualni tarifi banke. Za obdobje od prenove kartičnega poslovanja v oktobru 2021 do oktobra 2022 bo letna članarina obračunana v poletnih mesecih.

Kako poteka obračunavanje članarine pri kartici z odloženim plačilom?

Članarina za kartico z odloženim plačilom se obračuna v dveh transakcijah. V eni transakciji se zaračuna celoletna članarina, v drugi transakciji pa vam na vaš osebni transakcijski račun vrnemo obračunan sorazmerni del letne članarine.

Prvo transakcijo imenovano Letna članarina Mastercard lahko spremljate na izpisku porabe za kartico z odloženim plačilom Mastercard, ki ga prejmete glede na vaš izbran datum za poravnavo nastalih obveznosti, in sicer 28. julija, 8. avgusta ali 18. avgusta. Izpisek porabe za kartico z odloženim plačilom Mastercard prejmete na vaš naslov ali e-naslov.

Druga transakcija oziroma vračilo sorazmernega deleža članarine se izvede za vse komitente 20. julija 2022. Vračilo je prikazano na izpisku vašega osebnega transakcijskega računa za mesec julij, ki ga prejmete v začetku meseca avgusta.

Na primer: če ste za datum plačila obveznosti na kartici z odloženim plačilom izbrali 18. dan v mesecu, bo obračun letne članarine razviden na izpisku, ki ga prejmete za poravnavo obveznosti 18. avgusta, medtem ko bo vračilo sorazmernega deleža članarine na vaš osebni transakcijski račun izvedeno 20. julija.

Obračun članarine prav tako lahko spremljate v vaši spletni in mobilni banki.

 

Se sprašujete, kakšni so stroški kartice z odloženim plačilom, če imate Top ali Super bančni paket?

Za imetnike Top bančnega paketa je članarina zlate kartice z odloženim plačilom brezplačna, medtem ko imetnikom Super bančnega paketa brezplačno pripada klasična kartica z odloženim plačilom.

 

Ali veste, kakšni so stroški kartice z odloženim plačilom, če ste imetnik Standard bančnega paketa?

Za imetnike Standardnega bančnega paketa je članarina za kartico z odloženim plačilom prvo leto brezplačna, medtem ko se vsaka nadaljnja letna članarina obračunava po vsakokrat veljavni tarifi.

 

Kateri imetniki kartic z odloženim plačilom so vključeni v poletni obračun članarine?

V poletnih mesecih poteka obračun članarin za imetnike kartice z odloženim plačilom Mastercard, ki so kartico prejeli od 26. 10. 2021 do vključno 30. 6. 2022 in jim v tem obdobju ni bil obračunan strošek članarine.

 

Ali ste kartico z odloženim plačilom prejeli po 30. juniju 2022?

Komitenti, ki so kartice z odloženim plačilom prejeli po 30. 6. 2022, bodo poravnali strošek letne članarine v naslednjih dveh mesecih odvisno od dogovorjenega datum poravnave obveznosti za vašo kartico z odloženim plačilom Mastercard.

 

Vas zanima, kdaj se predvideva obračun letne članarine za kartico z odloženim plačilom za naslednje leto?

Poletni obračun članarine za kartice z odloženim plačilom Mastercard se navezuje na obdobje od oktobra 2021 do oktobra 2022. Obračun članarine od oktobra 2022 do oktobra 2023 je predviden jeseni 2022.

 

Za več informacij se lahko obrnete na naše bančne svetovalce na e-naslova info@gbkr.si ali telefonske številke +386 4 20 84 105.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica