Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Poslovna Kartica Mastercard Gorenjska Banka

Gorenjska banka predstavlja nove poslovne kartice

V Gorenjski banki smo prenovili kartično poslovanje in za vas oblikovali nove poslovne plačilne kartice Mastercard, ki bodo nadomestile vaše obstoječe Activa Maestro kot tudi Mastercard kartice. Kot najbolj splošno sprejeta kartica na svetu vam plačilna kartica Mastercard omogoča boljši pregled nad denarnim tokom in lažji nadzor nad stroški vašega podjetja ter nudi udobje plačevanja na prodajnih mestih in na spletu.

 

Kaj vam omogoča nova poslovna plačilna kartica Mastercard?

  • širša sprejetost na prodajnih mestih, spletu in bankomatih doma in po svetu,
  • enostavno in varno plačevanje na spletu, kjer vaše spletne nakupe dodatno potrjujete le s pomočjo aplikacije HID Approve,
  • porabo lahko kadarkoli in kjerkoli spremljate preko spletne banke Link c.

Kdaj prejmete novo plačilno kartico?

Nove poslovne plačilne kartice Mastercard v naslednjih tednih prejmete po pošti. Številka nove poslovne kartice pa bo navedena v spletni banki takoj, ko jo bomo za vas pripravili v našem zalednem sistemu. Kmalu po objavi nove kartice Mastercard v Link c, jo lahko pričakujete v vašem poštnem nabiralniku.

Kako aktivirate kartico?

Vaša nova poslovna kartica Mastercard je zaradi varnosti neaktivirana. Kartico podpišite na hrbtni strani in jo aktivirajte s prvo stično transakcijo na bankomatu, ko kartico vstavite v režo bankomata in vnesete PIN kodo. S tem aktivirate tudi možnost brezstičnega plačevanja.

1

Kartico podpišite na hrbtni strani

2

Obiščite najbližji bankomat

3

Kartico vstavite v režo bankomata in vnesete PIN kodo

Priporočamo, da vašo novo plačilno kartico pričnete uporabljati takoj po prejemu s pošto. Po preteku roka, zapisanega na poslanemu dopisu, bo obstoječa kartica avtomatično prenehala delovati. Ob aktivaciji nove Mastercard kartice vam bo vaša dosedanja kartica avtomatično zapadla, zato jo morate obvezno uničiti na način, da jo prerežete ali vrnete banki.

Za vsa dodatna vprašanja in pomoč so vam na voljo strokovni in prijazni svetovalci preko e-naslova info@gbkr.si ali telefonske številke +386 4 20 84 105.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica