Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Kako Do Hitrega Kredita

Proces sklenitve hitrega kredita

Življenje je povsem nepredvidljivo. Zato nam z nevšečnostmi ali nezgodami največkrat postreže prav takrat, ko to najmanj pričakujemo. Ko smo soočeni z večjim popravilom ali nakupom avtomobila, z željo po nakupu elektronske opreme ali bele tehnike, s financiranjem izobraževanja ali nemara s povsem drugimi, nekoliko večjimi, vendar nepredvidenimi izdatki, je tako naša prva misel kako do sredstev za realizacijo željenega nakupa. Rešitev je seveda lahko najem kredita in sicer hitro in brez odvečnih administrativnih postopkov, ki bi pripeljali do še večje izgube tako časa kot energije.

V Gorenjski banki svojim komitentom, pa tudi nekomitentom, ponujamo ugodno finančno rešitev v obliki Hitrega kredita,  in sicer do zneska 30.000 EUR za zaposlene vsaj 12 mesecev in upokojence in do zneska 15.000 EUR, v kolikor gre za mlade med 18. in 28. letom, zaposlene vsaj tri mesece (Hitri kredit za mlade). Pred odobritvijo kredita banka finančno disciplino potrošnika preveri v sistemu SISBON in v primeru rednega poravnavanja obveznosti in zadostne kreditne sposobnosti najem kredita ni več ovira.

Če so torej pred vami nujni in neodložljivi izdatki, ki presegajo vaše prihranke in razmišljate o možnostih financiranja, je Hitri kredit Gorenjske banke odgovor na vaše vprašanje.

Kako do kredita

Preverite vašo kreditno sposobnost in naredite informativni izračun na povezavi. Da pa bi vam v kar največji meri olajšali celoten proces, od iskanja informacij do sklenitve kredita, v nadaljevanju izpostavljamo ključne korake za sklenitev kredita in pred tem podajamo osnovne prednosti hitrega kredita. Mednje sodijo:

  • fiksna (nominalna) obrestna mera – enaka mesečna obveznost skozi celotno odplačilno dobo kredita,
  • možnost poplačila obstoječega kredita,
  • izplačilo na osebni račun kreditojemalca in
  • najem v primeru zaposlitve za določen čas, a ob upoštevanju dejstva, da ročnost kredita ne presega veljavnosti pogodbe o zaposlitvi.

Na osnovi podanega je razvidno, da hitri kredit izpolnjuje različne namene: z njim lahko kupite avto, opravite druge večje nakupe, si rezervirate počitnice ali preprosto uresničite dolgoletno željo.

Kako do sklenitve Hitrega kredita v le treh korakih

V Gorenjski banki smo v želji po poenostavitvi celotnega postopka najema kredita pripravili tri korake, s pomočjo katerih je hitri kredit mogoče skleniti brez kakršnihkoli odvečnih zapletov. Ti vam bodo pri pripravi dokumentacije, potrebne za samo odobritev, v neizmerno pomoč, obenem pa vas bodo vodili skozi celoten proces in vam onemogočili prehitevanje, zaradi katerega postopek kdaj nenamerno traja precej dlje kot bi lahko.

KORAK ŠT. 1 – Informativni izračun

Na spletni strani Gorenjske banke naredite informativni izračun kreditne sposobnosti in preverite možnosti odplačevanja izbranega zneska glede na želeno odplačilno dobo. Ta v primeru Hitrega kredita sme znašati največ 83 mesecev, v primeru Hitrega kredita za mlade pa 60 mesecev.

Informativni izračun najdete TUKAJ.

 

KORAK ŠT. 2 – Dogovorite se za sestanek

Naročite se na sestanek s svetovalcem in mu že vnaprej zaupajte namen vašega obiska poslovalnice. S tem mu boste omogočili, da se na srečanje pripravi in pred tem uredi vso potrebno dokumentacijo, s čimer si boste prihranili obilo časa. Hkrati s tem pa mu boste dali možnost, da vas opozori na morebitna dodatna dokazila, potrebna za sklenitev hitrega kredita.

Na sestanek se lahko naročite tako, da izpolnite spletni obrazec, pokličete v najbližjo poslovalnico (številke teh so objavljene TUKAJ) ali se v eni od njih oglasite osebno.

Spletni obrazec, preko katerega se lahko naročite na sestanek z bančnim svetovalcem, najdete TUKAJ.

 

KORAK ŠT. 3 – Pripravite potrebno dokumentacijo

Na sestanek s svetovalcem se temeljito pripravite in ob obisku poslovalnice prinesite s seboj vso potrebno, spodaj navedeno dokumentacijo, na katero vas bo ob naročilu na sestanek opozoril tudi bančni svetovalec.

 

Potrebna dokumentacija za sklenitev Hitrega kredita

Komitenti Gorenjske banke

V Gorenjski banki najem hitrega kredita omogočamo na osnovi minimalne dokumentacije, ki v primeru, da redne mesečne prilive prejemate na Gorenjsko banko že vsaj 12 mesecev, zajema izključno veljaven osebni dokument.

Ob pomoči bančnega svetovalca boste v poslovalnici izpolnili tudi vlogo za odobritev kredita.

Nekomitenti Gorenjske banke

Administrativne postopke za najem hitrega kredita skušamo čim bolj okrniti tudi v primeru nekomitentov Gorenjske banke. Ti poleg veljavnega osebnega dokumenta in davčne številke potrebujejo še plačilne liste preteklih 12 mesecev (v primeru Hitrega kredita za mlade zadnje plačilne liste vsaj preteklih treh mesecev), in zadnji izpisek osebnega računa.

S pomočjo bančnega svetovalca boste ob sklenitvi Hitrega kredita izpolnili tudi vlogo za odobritev kredita, izjavo o vzdrževanih članih in vlogo za zamenjavo banke.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica