Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Trajnostni sprehodi 2024

Prijavite se na sprehode z Ekologi brez meja

Spodbujanje trajnostnega načina življenja je ključno za ohranjanje okolja in ustvarjanje boljše prihodnosti. V sodelovanju z Ekologi brez meja bomo tudi letos organizirali brezplačne trajnostne sprehode po Kranju in Ljubljani. Šole, fakultete in društva – prijavite se!

Preberi več

GB Financno Opismenjevanje Karmen Kurmansek

Finančna pismenost: Krediti

Kakšna je razlika med potrošniškim in stanovanjskim kreditom? Kateri kredit je pravi za uresničitev mojih ciljev? Kaj je kreditna sposobnost? V Gorenjski banki dnevno svetujemo svojim strankam, ki želijo s kreditom uresničiti male in velike življenjske ambicije.

Preberi več
Person Taking Care Office Cleaning

Okolju prijaznejša spomladanska osvežitev doma

Pomlad! Saj veste, tisti čas v letu, ko se poleg udeležbe na lokalnih čistilnih akcijah običajno lotimo tudi temeljitejšega čiščenja stanovanja. V Gorenjski banki kot družbeno odgovornem podjetju želimo svoje stranke usmeriti k načelom trajnosti. Zato smo za vas pripravili nekaj nasvetov, s pomočjo katerih boste lahko pri spomladanskem čiščenju bolj prijazni do okolja.

Preberi več

Trajnostno Nakupovanje Gorenjska Banka

6 nasvetov, s katerimi boste nakupovali bolj trajnostno

V Gorenjski banki kot družbeno odgovornem podjetju želimo svoje komitente usmeriti k načelom trajnostne potrošnje. Ta sloni na upoštevanju različnih vidikov vpliva kupljenih izdelkov in storitev na okolje – med drugim z materiali, energijo, potrebno za izdelavo, in transportnimi stroški – in zavestnemu, odgovornemu nakupovanju, skladnemu z resničnimi potrebami. Gre za premišljene odločitve o tem, …

Preberi več

Kako Do Hitrega Kredita

Proces sklenitve hitrega kredita

Življenje je povsem nepredvidljivo. Zato nam z nevšečnostmi ali nezgodami največkrat postreže prav takrat, ko to najmanj pričakujemo. Ko smo soočeni z večjim popravilom ali nakupom avtomobila, z željo po nakupu elektronske opreme ali bele tehnike, s financiranjem izobraževanja ali nemara s povsem drugimi, nekoliko večjimi, vendar nepredvidenimi izdatki, je tako naša prva misel kako …

Preberi več

Novice

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica