Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Nasveti Za Brezskrbno Karticno Poslovanje

Brezskrbno kartično poslovanje tudi v tujini

Se odpravljate na zaslužen dopust? Da bo vaš oddih brezskrben, smo v Gorenjski banki pripravili 4 nasvete, s katerimi bo vaše kartično poslovanje varno in mirno tako v Sloveniji kot v tujini.

 

1. Preverite veljavnost in višino razpoložljivega limita.

 

V izognitev nepotrebnim nevšečnostim še pred odhodom preverite veljavnost in ocenite potrebno višino dnevnih in mesečnih limitov na svojih plačilnih karticah.

Višino limita lahko po potrebi hitro in enostavno uredite v poslovalnicah Gorenjske banke, z oddajo vloge v spletni banki ali s poslanim sporočilom v mobilni banki Link m.

 

2. Za večjo mero varnosti na potovanje vzemite dve plačilni kartici.

 

Za koristno se izkaže tudi, da imate na potovanju s seboj dve plačilni kartici. Poleg debetne kartice Mastercard, ki brezplačno pripada vsem imetnikom osebnih računov v Gorenjski banki, pri plačevanju na prodajnih mestih ali na spletu lahko uporabite tudi:

S sklenitvijo zavarovanja zlorabe kartic, pa si zagotovite povračilo stroškov za škodo v primeru izgube ali kraje kartice.

 

3. Vklopite varnostno SMS sporočilo.

 

Za enkratno plačilo z brezstično kartico, do vključno 49,99 evra, na POS terminalu prodajnih mestih v določenih drugih državah ni potreben vnos PIN številke.

Za dodatno varnost svetujemo, da uporabite možnost varnostnih SMS sporočil, ki vas nemudoma opozorijo na vsako transakcijo, ki je bila opravljena z vašo kartico v Sloveniji ali tujini. Storitev varnostni SMS lahko naročite preko spletne banke ali s poslanim sporočilom v mobilni banki Link m.

 

4. Razdelite stroške nakupov na manjše obroke.

 

Olajšajte si strošek počitnic. Ob plačilu s kartico z odloženim plačilom Mastercard lahko svoj nakup razdelite na do 12 obrokov. Velja za nakupe v Sloveniji, tujini in na spletu.

Za nakup na obroke preprosto sledite navodilom na povezavi.

 

Želimo vam brezskrben oddih, poln lepih doživetij.
Vaša Gorenjska banka

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica