Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Podpora Druzini 2 1080x720

Gorenjska banka z donacijo otroškim vrtcem v Sloveniji

V Gorenjski banki odgovornost do naših strank, zaposlenih in širše družbe razumemo kot poslanstvo. S tradicionalnim projektom Podpora družini v okviru skupine MK Group tudi v letošnjem letu nadaljujemo naša prizadevanja k dvigu kakovosti bivanja prihodnjih generacij z donacijo otroškim vrtcem po Sloveniji v skupni vrednosti 150.000 evrov.

Z donacijo bomo tako presegli lanskoletno toplo sprejeto donacijo za prenovo poporodnih sob v Porodnišnici Ljubljana, kjer so bile v ospredju porodnice in novorojenci.

Mario Henjak, predsednik uprave Gorenjske banke, je ob tem dejal: »Trajnostnost presega program družbene odgovornosti. Z našo vizijo, vrednotami in projekti želimo v Gorenjski banki prispevati k aktivni in vključujoči družbi. Letošnja donacija otroškim vrtcem utrjuje našo zavezo in naše najmlajše spodbuja k igrivi radovednosti, ustvarjalnosti, staršem pa prinaša dodatno mero zadovoljstva z otroškimi vrtci.«

Regionalni projekt Podpora družini poteka v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji in Črni gori, kjer posluje MK Group. Program družbene odgovornosti, ki poteka že sedmo leto, je namenjen izboljšanju pogojev za razvoj otrok ter podporo družinski politiki, vključuje pa tudi nagrajevanje zaposlenih, ki postanejo starši.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica